Sun. Mar 26th, 2023

Revista ORA

Vetëm për ju!

Kjo është mjekia e cila u bë e famshe pasi shëroi Koronavirusin me 2 përbërës tepër të thjeshtë, që askujt nuk do i shkonte në mendje

2 min read

“Supë pule, e cila dukej se kishte një efekt të mrekullueshëm për të rikthyer oreksin tim”

Një mjeke 60-vjeçare në gjendje të rë ndë nga koronavirusi është shëruar vetëm me supë dhe paracetamol.

Ajo ishte shtrirë në shtrat prej shumë ditësh në shtëpinë e saj në jug të Londrës, por tani është rikuperuar dhe ka sqaruar se si është të jetosh me koronavirus.

Dr Gerada, ish-drejtuese e Kolegjit Mbretëror të GP, tha që shkoi në punë vetëm një ditë pasi u kthye nga Nju Jorku, dhe pikërisht atëherë filluan shenjat, me një kollë të thatë dhe lodhje. Në fillim mendoi se e kishte l odhje nga udhëtimi.

Pasi kishte nisur të kishte shqetësime me fytin dhe ethe, ajo menjëherë vendosi që të moso shkonte në punë, dhe u fut në internet për të marrë më shumë informacion.

“E dija që ishte koronavirusi, pasi asnjëherë nuk jam i sëm. urë kaq shumë. Supa e pules kishte nje efekt te mrekullueshem ne rikthimin e oreksit dhe ne rritjen e imunitetit tim.

Ishte e dh imbshme dhe e fr. ikshme – fr. ika jo sepse mendova se do të vd. isja por sepse të jesh i sëm. urë është e fr. ikshme.”-tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *