Sun. Mar 26th, 2023

Revista ORA

Vetëm për ju!

Cookie Policy

Çfarë informacioni mbledhim?

Ne mund të mbledhim informacion nga ju kur regjistroheni në faqen tonë, bëni blerje, regjistroheni në buletinin tonë ose plotësoni një formular.
Kur bleni ose regjistroheni në faqen tonë, sipas rastit, mund t’ju kërkohet të shkruani: emrin, adresën e e-mailit ose adresën postare. Sidoqoftë, mund të vizitoni faqen tonë në mënyrë anonime.

Për cfarë përdorim për të dhënat tuaja?

Çdo informacion që mbledhim prej jush mund të përdoret në njërën nga mënyrat e mëposhtme:

 • Për të personalizuar përvojën tuaj
  (informacioni juaj na ndihmon për t’iu përgjigjur më mirë nevojave tuaja individuale)
 • Për të përmirësuar faqen tonë të internetit
  (ne vazhdimisht përpiqemi të përmirësojmë ofertat tona në internet bazuar në informacionin dhe komentet që marrim nga ju)
 • Për të përmirësuar shërbimin ndaj klientit
  (informacioni juaj na ndihmon për t’ju përgjigjur më mirë kërkesave të shërbimit të klientit tuaj dhe nevojave për mbështetje)
 • Për të përpunuar transaksionet
  • Informacioni juaj, qoftë publik apo privat, nuk do të shitet, shkëmbehet, transferohet ose dorëzohet ndonjë kompani tjetër për çfarëdo arsye, pa miratimin tuaj, përveçse për qëllimin e shprehur të dorëzimit të produktit apo shërbimit të blerë.
 • Të administrojë një konkurs, promovim, sondazh ose funksion tjetër të faqes
 • Për të dërguar email periodik
  • Adresa e e-mailit që ju e jepni për përpunimin e porosive, mund të përdoret për të dërguar informacion dhe përditësime që lidhen me porosinë tuaj, përveç marrjes së lajmeve të rastësishme të kompanisë, përditësimeve, informacioneve të lidhura me produktet ose shërbimet etj.

  Shënim: Nëse në çdo kohë do të dëshironit të çregjistrohesh nga marrja e mesazheve të ardhshme, ne përfshijmë udhëzimet e detajuara të ç’abonimit në fund të secilës email.

Si e mbrojmë informacionin tuaj?

Ne zbatojmë një sërë masash sigurie për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal kur vendosni një urdhër, ose futni, paraqisni ose keni qasje në të dhënat tuaja personale.

Ne ofrojmë përdorimin e një serveri të sigurt. Të gjitha informacionet e ndjeshme që jepen transmetohen nëpërmjet teknologjisë Secure Socket Layer (SSL) dhe pastaj kodohen në bazën e të dhënave të ofruesve të Pagesave vetëm për t’u qasur nga ata të autorizuar me të drejta të posaçme për qasje në sisteme të tilla dhe kërkohet që të mbajnë informacionin konfidencial.

A përdorim cookies?

Po (Cookies janë skedarë të vegjël që një faqe ose ofruesi i tij i shërbimit i transferon në hard diskun e kompjuterit tuaj përmes shfletuesit tuaj Web (nëse lejon) që mundëson që faqet ose sistemet e ofruesve të shërbimeve të njohin shfletuesin tuaj dhe të kapin dhe mbajnë mend informacione të caktuara).
Ne përdorim cookies për të na ndihmuar të kujtojmë dhe përpunojmë artikujt në karrocat e blerjes, të kuptojmë dhe ruajmë preferencat tuaja për vizitat e ardhshme dhe mbajmë gjurmët e reklamave.

A i bëjmë të ditur ndonjë informacion palëve të jashtme?

Ne nuk i shesim, tregtojmë ose ndryshe transferojmë palët e jashtme informacionin tuaj personalisht të identifikueshëm. Kjo nuk përfshin palët e treta të besuara të cilët na ndihmojnë të veprojmë në faqen tonë të internetit, të kryejmë biznesin tonë ose të ju shërbejmë, përderisa ato palë bien dakord ta mbajnë këtë informacion konfidencial. Ne gjithashtu mund të nxjerrim informacionin tuaj kur ne besojmë se lirimi është i përshtatshëm për të respektuar ligjin, për të zbatuar politikat tona të faqes ose për të mbrojtur të drejtat, pasurinë ose sigurinë tonë ose të tjerëve. Megjithatë, informatat e vizitorëve të identifikueshëm jo personalisht mund t’u ofrohen palëve të tjera për marketing, reklamim ose përdorime të tjera.

Lidhje të palës së tretë

Herë pas here, në diskrecionin tonë, ne mund të përfshijmë ose ofrojmë produkte ose shërbime të palëve të treta në faqen tonë të internetit. Këto faqe të palëve të treta kanë politika të ndara dhe të pavarura të privatësisë. Prandaj ne nuk kemi asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre vendeve të lidhura. Megjithatë, ne kërkojmë të mbrojmë integritetin e faqes sonë dhe të mirëpresim çdo reagim në lidhje me këto vende.

Politika e privatësisë në internet

Kjo politikë e privatësisë në internet zbatohet vetëm për informacionet e mbledhura nëpërmjet faqes sonë të internetit dhe jo për informacionin e mbledhur jashtë linje.

Pëlqimi juaj

Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni politikat tona të privatësisë.

Ndryshime në Politikën tonë të Privatësisë

Nëse vendosim të ndryshojmë politikën tonë të privatësisë, ne do t’i postojmë ato ndryshime në këtë faqe dhe / ose do të përditësojmë datën e modifikimit të Politikave të Privatësisë më poshtë.

Kjo politikë u ndryshua për herë të fundit më 12.04.2018