Sun. Mar 26th, 2023

Revista ORA

Vetëm për ju!

Dolën në orarin e ndaluar, gjobiten 165 këmbësorë

2 min read

Policia e Shtetit bën të ditur se janë gjobitur 165 këmbësorë të cilët kishin dalë në rrugë në orarin e ndaluar, pas orës 10:00. Gjobat janë vendosur në të gjitha qarqet e vendit.

Policia e Shtetit bën thirrje që të gjithë qytetarët të respektojnë masat e ndërmarra në kuadër të ndalimit të përhapjes së koronavirusit COVID-19.

Njoftimi i policisë: Respektimi i masave kufizuese, në të mirë të vetes dhe të njerëzve përreth.

Në zbatim të masave kufizuese për parandalimin e përhapjes së COVID-19, në të gjithë territorin e vendit, shërbimet e Policisë së Shtetit kanë ushtruar dhe vijojnë të ushtrojnë kontrolle për zbatimin e një prej masave kufizuese, asaj të kufizimit të daljes vetëm në fashat orare 06:00 – 10:00 dhe 16:00 –18:00, për të gjithë qytetarët.

Në të gjithë vendin, prej orës 10:00 deri në këto momente janë ndëshkuar me masë administrative me vlerën 10.000 lekë secila, 165 shtetas, të cilët nuk kanë respektuar oraret kufizuese.

Policia e Shtetit apelon për të gjithë qytetarët që secili të kontribuojë për të parandaluar përhapjen e COVID-19, duke respektuar me rigorozitet masat kufizuese të ndërmarra për këtë qëllim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *