Sun. Mar 7th, 2021

Revista ORA

Vetëm për ju!

U thotë shqiptarëve lani duart, Rama vetë me thonjtë pa prerë

1 min read

Këtë gjë ai e ka thënë edhe në videot live në Facebook. Por në disa foto shikohet se kryeministri Edi Rama nuk ka prerë thonjtë.

Thirrjet për të qëndruar në shtëpi dhe për të respektuar në mënyrë rigoroze higjenën personale vazhdojnë.

Por është e pakuptimtë t’u thuash shqiptarëve lani duart, kur nuk je kujdesur për higjenën tënde personale dhe nuk ke prerë thonjtë.

Ndërkohë që gati e gjithë Europa është në psikozë nga Covid-19. Rastet me të infektuar po shtohen.

Deri më tani gjendja më e rënduar është në Itali. Janë me qindra personat që janë shuar nga ky virus në Itali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *