Thu. May 26th, 2022

Revista ORA

Vetëm për ju!

Rudini 12 vjeç nga Kosova i komplekson mjekët dhe analistët kosovar që flasin për koronavirusin

1 min read

Një 12 vjeçar nga Kabashi i Vitisë, i quajtur Rudin, duket se i din sendet mirë. Pikëpamjet e tij mbi koronavirusin, janë habitëse, shkruan “Kosovarja”.

Në një incizim, 12 vjeçari jep verzionin e tij mbi situaten e fundit në lidhje me virusin Covid 19 dhe rrethanat e krijuara.

Rudini, krejt këtë situatë, ia atribuon politikës, duke thënë se kjo është lufta e tretë botërore mes Amerikës dhe Kinës. Ai, në fjalimin e tij, bënë edhe analiza të tjera, shkruan “Kosovarja”.

Ju prezantojmë 12 vjeçarin nga komuna e Vitisë, që ti komplekson edhe analistat më të spikatur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *