Thu. May 26th, 2022

Revista ORA

Vetëm për ju!

Vajza e tij i bën pyetjen që nuk e priste, Ardit Gjebrea jep mesazhin në “Instagram” (Foto)

1 min read

Pothuajse të gjitha figurat në publike i janë bashkuar thirrje “qëndro në shtëpi” e kështu edhe Ardit Gjebrea.

Sipas shkencëtarëve fëmijët janë më imunët nga koronavirusi, pasi shifrat kanë treguar se numri i tyre është shumë i ulët dhe se të moshuarit janë më të prekurit.

Por të flasësh me fëmijët dhe t’i mbash të izoluar prej kësaj pandemie është shumë e vështirë.

Edhe ata janë të panikosur për këtë situatë.

Një nga ata fëmijë është edhe Ana, vajza e Ardit Gjebresë, e cila ka komentuar në postimin e babit të saj.

“Po fëmijët 11 vjeç a janë të rrezikuar?”, ka komentuar Ana duke shfaqur shqetësim.

Kurse Arditi i ka kthyer përgjigje se sipas doktorit thotë jo, por duhet të lajë shpesh duart.

Të komunikosh në mënyrë të qetë dhe të mos shfaqësh panik është shumë e rëndësishme për shëndetin mendor të fëmijëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *