Fri. Apr 23rd, 2021

Revista ORA

Vetëm për ju!

Historia që të thyen zemrën/ Covid-19 ndan gjyshen nga mbesa, takojnë duart te xhami i dritares

1 min read

Europa u shpall nga OBSH si ‘epiqendra’ e koronavirusit. Gjendja deri më tani e rënduar paraqitet në Itali.

Por rastet me të infektuar po rriten edhe në Gjermani. Një histori shumë e tris htë vjen nga ky vend. Covid-19 ka ndarë një familje.

Fotoja e një vajze të vogël vendos dorën te xhami i dritares dhe nuk mundet të takojë gjyshen e saj sepse është e infektuar me Covid-19 të thyen zemrën.

Vajza e vogël duhet ta takojë gjyshen e saj Anna e ndarë nga një xham, ajo nuk mundet ta takojë ndryshe.

Gazetari që e ka paraqitur këtë rast ka thënë:

Është e pabesueshme ajo që po ndodh në vendin tonë.

Kurse gjyshja Anna thotë se ajo tani mendon vetëm për familjen e saj. E vogla i zgjat dorën gjyshes dhe i puthisin të dyja duart te xhami i dritares.

Më poshtë po sjellim të plotë videon që e tregon këtë histori të trishtë. Covid-19 e ka ndrshuar totalisht mënyrën se si po jetojmë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *